Genom ditt köp stödjer du svenskt föreningsliv. Välj mellan smakrika och högkvalitativa delikatesser från Europas bästa leverantörer från Italien, Spanien, Portugal och Irland
Olivolja Extra Virgin eko
Olivoljan vann guldmedalj 2020 på International Extra Virgin Olive Oil Competition.Oljan är certifierad enligt krav från CCPAE, UE och JAS och har en fruktighet med inslag av fänkål, gröna mandlar och tomat. Passar till sallader, vegetarisk dressing och medelhavsrätter med en lätt bitter not i smaken. Mas Tarrés tillverkas av de ekologiskt odlade Arbequina-oliverna som odlas på terrasser i bergen under värmande sol och skogens luft. Denna extra virgin olivolja uppfyller de biologiska jordbruksstandarderna med en strikt krävande kvalitetskontroll, lika mycket i odlingen av olivträd, som i utvinnings- och tappningsprocesserna. Småskaligt hantverk från Olis Solé – en familjeägd olivgård med egen tillverkning sedan nästan 200 år.
Innehåll
Olivolja Extra Virgin eko, 500 ml
Förpackad i en presentförpackning i trä.
300kr
INGREDIENSER
Mas Tarrés BIO
Extra Virgin olivolja från Arbequinaoliver (100 %).
FÖRVARING OCH HÅLLBARHET
Förvaras torrt i rumstemperatur. Hållbar 1,5 -2 år
ALLERGENER
- Obs! Informationen på förpackningen är alltid den som gäller.
NÄRINGSVÄRDE PER 100 GRAM
Energi: 3700 kJ/ 900 kcal, fett: 100 g, varav mättat fett 17 g, enkelomättat fett 73 g, fleromättat fett 10 g, kolhydrater: 0 g, varav sockerarter: 0 g. Protein: 0 g, salt: 9,14 g.
Fettsyrehalt 0,2.